026 - 30 31 610

Crisisteam

Hebben jullie te maken met overbelasting van het bestaande team, onverwachte uitval of een cliënt met complexe gedragsproblematiek die extra aandacht nodig heeft? Ons crisisteam biedt per direct een oplossing, gericht op de zorgvraag.

Het crisisteam

Het crisisteam is een fysiek en mentaal sterk team van vier tot twaalf vaste zorgprofessionals. Het team beschikt over verschillende expertises, is volledig op elkaar ingespeeld en heeft jarenlange ervaring in teamverband. Ze hebben ervaring met spanning, agressie en complexe gedragsproblematiek rondom één of meerdere cliënten. De meewerkend voorman zorgt voor heldere communicatie en afstemming. Het crisisteam is per direct beschikbaar voor maatwerk, zolang als nodig is, afhankelijk van de specifieke zorgvraag.

Rust en stabiliteit

Het team brengt vanuit kennis en ervaring de rust en stabiliteit terug op de groep en rondom de cliënt(en).

Structuur en duidelijkheid

Het team werkt volgens het signaleringsplan van de cliënt of stelt deze, eventueel in samenwerking met jullie, op.

Coaching bestaand team of overname cliënt

Ons vaste team neemt op korte termijn de gehele of gedeeltelijke zorg voor cliënten over, eventueel middels meekijken en coaching.

Korte- en langetermijnoplossing

Het team draagt de zorg voor de cliënt(en) over aan de organisatie als het team en de organisatie er klaar voor zijn. Indien gewenst laten wij nieuwe medewerkers in vaste dienst instromen, zodat wij uiteindelijk niet meer nodig zijn.

Meer weten of direct ons Crisisteam inschakelen? Neem contact met ons op!