026 - 30 31 610

Doelgroepen

ToCare is gespecialiseerd in diverse doelgroepen. Dat betekent dat onze zorgprofessionals veel specifieke kennis en ervaring hebben en precies weten wat de beste omgang is met diverse cliënten. Zo kunnen zij direct veilig aan de slag!

Visie doelgroepen

Elke doelgroep binnen de zorg vraagt om een gespecialiseerde aanpak. We hechten daarom veel waarde aan de gerichte kennis en ervaring van onze zorgprofessionals. Zij gaan zelf aan de slag binnen een vertrouwde omgeving en organisaties kunnen erop vertrouwen dat cliënten in goede handen zijn.

Gehandicaptenzorg

Zorgprofessionals binnen de gehandicaptenzorg moeten begrip hebben voor de leeftijd, problematiek en levensfase waarin de cliënten verkeren. Ook is het belangrijk dat zij kennis hebben van agressiepreventie, gedrag kunnen herkennen en hierin meebewegen.

Ouderenzorg

De juiste verzorging bieden aan mensen in de laatste fase van hun leven is niet voor iedereen weggelegd. De ouderenzorg vraagt daarom om betrokken professionals met een hart voor het welzijn van cliënten.

Jeugdzorg

In de jeugdzorg is het belangrijk om te werken met zorgprofessionals die stevig in hun schoenen staan en die snappen met welke problematiek de jongeren te maken hebben.

Verslavingszorg en GGZ

Zorgprofessionals binnen de Verslavingszorg en GGZ moeten snappen dat psychische problematiek en verslavingen niet van de ene op de andere dag zijn opgelost en hebben daarom geduld nodig bij de omgang met cliënten.