026 - 30 31 610

Cursus Werken met tilliften

Wil je graag leren werken met tilliften? Of doe je dit al, maar is het tijd voor een opfriscursus? Als je in de praktijk al tilliften gebruikt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om dit ergonomisch te doen. Deze cursus zorgt ervoor dat je de tillift gebruikt op een manier die comfortabel is voor je cliënten én voor jezelf. Zo kun je werken met vertrouwen, kennis en vooral plezier!

AANMELDEN

Dit leer je

  • Transfers uitvoeren met verschillende soorten tilliften op een comfortabele manier voor je cliënt
  • Ergonomisch en volgens de praktijkrichtlijnen werken met een tillift
  • Wanneer je de actieve of de passieve lift gebruikt
  • Hoe je het best kunt rijden en manoeuvreren met de lift

Over deze Cursus

Tijdsduur:

3 uur

Locatie:

ToCare Academie, Hoofdstraat 61 in Velp

Datum:

De eerstvolgende cursus is op 28 Juni 2024 van 09.30-12:30.

Werkwijze:

We vragen je vooraf via een e-learning de theorie vast door te nemen, zodat we op de cursusdag vooral lekker met de praktijk aan de slag kunnen. Het is natuurlijk fijn dat je het werken met tilliften goed in de vingers krijg en je na afloop van de cursus met vertrouwen een tillift kunt gebruiken in je werk.

Resultaat:

Je krijgt een algemeen geaccepteerd certificaat en je ontvangt uiteraard ook de praktijkrichtlijnen en een handige checklist, zodat je het altijd nog eens kunt nalezen.

 

Over de cursus 'Werken met tilliften'

"Ik heb er echt iets aan gehad, hoe ik een lift moet bedienen. Dit laat je meer zeker voelen omdat je meer kennis hebt opgedaan en dat weer mag uitvoeren in de praktijk. Alles was prima en leerzaam. "

- Tugce, Persoonlijk begeleider