026 - 30 31 610

Ouderenzorg

De juiste verzorging bieden aan mensen in de laatste fase van hun leven is niet voor iedereen weggelegd. De ouderenzorg vraagt daarom om betrokken professionals met een hart voor het welzijn van cliënten. ToCare zorgt voor voor flexibel inzetbare professionals, die klaarstaan wanneer het nodig is.

Zorgprofessionals in de ouderenzorg

Zorgprofessionals in de ouderenzorg bouwen een bijzondere band op met hun cliënten en dat betekent extra betrokkenheid in het welzijn van cliënten en een grote drive om het goed te doen.

ToCare zorgt ervoor

Bij ToCare zijn diverse helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen werkzaam met veel ervaring binnen de ouderenzorg. Daar waar nodig organiseren we trainingen rondom thema’s uit de praktijk. We vinden het belangrijk dat we goed samenwerken, zodat we altijd zorgprofessionals inschakelen die het beste passen bij de doelgroep en organisatie.

Wij bieden een passende oplossing voor elke zorgsituatie:

  • crisissituaties
  • ondersteuning in de dagelijkse zorg
  • een situatie die om een zorgspecifieke aanpak vraagt

Kwalificaties

Onze zorgprofessionals binnen de ouderenzorg beschikken over de volgende kwalificaties:

  • Helpende niveau 2
  • Verzorgende IG
  • Verpleegkundige niveau 4 en 5

Werkwijze

We stemmen samen goed af wat er nodig is in jullie specifieke situatie. Vervolgens plannen we professionals in op basis van diploma’s en ervaring of zorgen desgewenst eerst voor een kennismaking bij jullie op locatie. Als we duidelijke afspraken hebben gemaakt, dan zorgt onze afdeling Planning altijd snel en adequaat voor een passende invulling van jullie zorgvraag.

Voor professionals

Ben jij op zoek naar een mooie functie binnen de ouderenzorg? We hebben diverse vacatures openstaan voor betrokken professionals en maken graag kennis met je!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!