026 - 30 31 610

Jeugdzorg

In de jeugdzorg is het belangrijk om te werken met zorgprofessionals die stevig in hun schoenen staan en die snappen met welke problematiek de jongeren te maken hebben.  ToCare zorgt voor voor flexibel inzetbare professionals, die klaarstaan wanneer het nodig is.

Zorgprofessionals in de jeugdzorg

De jeugdzorg vraagt om veel begeleiding, continuïteit in contactpersonen en begrip voor de leeftijd, problematiek en levensfase waarin de jongeren verkeren.

ToCare zorgt ervoor

Veel van onze zorgprofessionals hebben ervaring in de jeugdzorg. Afhankelijk van de zorgcomplexiteit kunnen wij ‘zware’ of ‘minder zware’ medewerkers inzetten. Daar waar nodig, organiseren we trainingen rondom thema’s uit de praktijk.

Wij bieden een passende oplossing voor elke zorgsituatie:

  • crisissituaties, thuis en extern
  • ondersteuning in de dagelijkse zorg
  • een situatie die om een zorgspecifieke aanpak vraagt

Kwalificaties

Onze zorgprofessionals binnen de jeugdzorg beschikken over de volgende kwalificaties:

  • Sociaal Pedagogisch Medewerker niveau 3
  • Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg niveau 4
  • SKJ

Werkwijze

We stemmen samen goed af wat er nodig is in jullie specifieke situatie. Vervolgens plannen we professionals in op basis van diploma’s en ervaring of zorgen desgewenst eerst voor een kennismaking bij jullie op locatie. Als we duidelijke afspraken hebben gemaakt, dan zorgt onze afdeling Planning altijd snel en adequaat voor een passende invulling van jullie zorgvraag.

Voor professionals

Ben jij op zoek naar een mooie functie binnen de jeugdzorg? We hebben diverse vacatures openstaan voor betrokken professionals en maken graag kennis met je!

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie organisatie of voor jou als professional? Neem dan contact met ons op!