026 - 30 31 610

Samenwerking Shape Shifters

Voor elk mens is vitaliteit belangrijk. Dus proberen onze zorgprofessionals cliënten zoveel mogelijk te laten bewegen. Uiteraard vraagt elke doelgroep om een gespecialiseerde aanpak. Daarom werken we ook regelmatig samen met Shape Shifters: het bedrijf dat net als wij gelooft dat sport en gezonde voeding ook in de zorgsector onmisbaar zijn.

shape shifters

Vitaliteit in de zorg

Shape Shifters biedt fitness, voedingsadvies en mentale coaching aan de zorgsector in Arnhem, Velp en omstreken. Het bedrijf werkt samen met verschillende zorginstellingen, waaronder ToCare. Wij zijn gespecialiseerd in diverse doelgroepen waarop Shape Shifters zich ook richt: jeugdzorg, verslavingszorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg.

Samen willen we ervoor zorgen dat vitaliteit mogelijk is voor iedereen. Ongeacht de sociale klasse waarin je je bevindt of de beperking die je hebt!

Beweeg op jouw manier

Trainingen van Shape Shifters worden op maat gemaakt. Afhankelijk van de cliënt vindt dit individueel of in groepsverband plaats en altijd in aanwezigheid van een zorgprofessional. Aan de hand van duidelijke doelstellingen wordt progressie maandelijks gemeten en geëvalueerd. Uiteraard gebeurt dit altijd in samenspraak met de zorginstelling.

Band met cliënt versterken

Cliënten worden tijdens de trainingen dus begeleid door de vertrouwde zorgprofessional. Deze kan er ook voor kiezen om mee te doen aan de training. Hierdoor is het voor de professional gemakkelijker om een vertrouwensband met de cliënt op te bouwen.

Contact opnemen

Meer weten of gelijk iets inplannen voor een cliënt? We brengen je graag in contact met Shape Shifters!