026 - 30 31 610

Zorgorganisaties

Wil jij beschikken over voldoende flexibel inzetbare én gekwalificeerde zorgprofessionals? Samenwerken met een organisatie die weet waar ze het over heeft, snel schakelt én actief meedenkt? Erop vertrouwen dat alles geregeld wordt en dat cliënten in goede handen zijn? ToCare zorgt ervoor.

Dienst aanvragen

Dit doen we voor jullie

Komen jullie wel eens gekwalificeerde zorgprofessionals tekort en wil je graag beschikking hebben over een flexibele en vaste extra schil? Ons ervaren team staat graag voor je klaar wanneer jullie het nodig hebben voor zowel de korte als lange termijn!

Flexibiliteit & zekerheid

Het leveren van goede zorg staat altijd voorop. Daarvoor is voldoende, gekwalificeerd zorgpersoneel nodig. Wij zorgen voor flexibel inzetbare professionals, die klaarstaan wanneer het nodig is. Hierbij werken we zoveel mogelijk met vaste groepen op locaties. De zekerheid van flexibiliteit noemen we dat.

Kennis & ervaring

De zorg vraagt om een unieke, gespecialiseerde aanpak. Samenwerken met partners die dit snappen en weten waar ze het over hebben is daarom belangrijk. Wij zijn trots op onze achtergrond in de zorg en denken actief mee over de beste oplossing in elke situatie. Om ook de kennis en kwaliteit van onze professionals te waarborgen, bieden wij cursussen aan en voeren we zeer grondige diplomachecks uit.

Het draait om jou

De zorg is heel dynamisch; geen dag is hetzelfde. Om toch de kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk om snel te schakelen. Is er extra personeel nodig? We denken graag met je mee en gaan direct aan de slag. Zo sta je er nooit alleen voor en kun jij je focussen op andere belangrijke zaken terwijl wij zorgen voor een juiste invulling van de aanvraag!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zorgorganisatie? Bel gerust eens met onze collega Victor (06 291 631 87), hij denkt graag met je mee!