026 - 30 31 610

ToCare Academie

Als zorgprofessional wil je de allerbeste zorg bieden aan je cliënten, toch? Daarom blijf je jezelf uitdagen. Je bent graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en spijkert kennis bij waar mogelijk. Dit doe je omdat je hart hebt voor de zorg én omdat het je breed inzetbaar maakt. Want over hoe meer kennis en kunde jij beschikt, des te meer zorgorganisaties op jou kunnen rekenen. Precies daarom is de ToCare Academie er. Volg een zorgcursus en maak je werk nog waardevoller!

Meld je aan voor een van onze zorgcursussen! 

AANMELDEN

Voor wie?

De ToCare Academie is er voor alle zorgprofessionals die zich willen ontwikkelen. Voor studenten die alvast aan het werk willen in de zorg. En voor ervaren medewerkers die hun kennis en vaardigheden willen verbreden of verdiepen. Of zij nu bij ons of bij een andere zorginstelling in dienst zijn. 

Wil je meerdere medewerkers binnen jouw zorgorganisatie laten opleiden? Zowel individueel als met een groep kun je deelnemen aan de cursussen. Vraag gerust naar de mogelijkheden! 

Kosten zorgcursus

Zorgprofessionals in loondienst bij ToCare kunnen de cursussen kosteloos volgen. Werk je bij een andere zorginstelling? Vraag dan na of een (deel van de) zorgcursus vergoed wordt. Voor zzp’ers geldt een gereduceerd tarief, waarvan het grootste deel aftrekbaar is. 

De voordelen van het volgen van een zorgcursus: 

  • Je investeert in jouw kennis en vaardigheden  
  • Je kunt nog beter zorgen voor jouw cliënten  
  • Je bent flexibeler inzetbaar en kunt bij meer zorginstellingen terecht  
  • Je werk wordt afwisselender doordat je meer vaardigheden hebt   

Aankomende cursussen: 

  • 21 augustus – Voorkomen van en omgaan met agressie
  • 28 augustus – Medicatieveiligheid
  • 6 september – Werken met tilliften
  • 5 november – Werken met tilliften

Cursussen: het aanbod

Cursus Werken met tilliften

Wanneer gebruik je welke lift en hoe zorg je ervoor dat je ergonomisch werkt? Deze cursus leert je veilig en gezond werken met de actieve en passieve tillift.

Bekijk de cursus

Cursus Voorkomen van en omgaan met agressie

Hoe kun je de-escalerend werken? Leer alles over het voorkomen van agressie en over veilige en humane manieren van handelen bij agressief gedrag.

Bekijk de cursus

Cursus BHV

Met een certificaat voor bedrijfshulpverlening op zak ben je bevoegd om alleen op een groep te staan én het is fijn tijdens nachtdiensten. Volg de basiscursus of de herhalingscursus.

Bekijk de cursus

Cursus ADL

Met goede vaardigheden op het gebied van wassen, aankleden en meer, verhoog je de kwaliteit van zorg voor jouw cliënten. Juist bij veelvoorkomende werkzaamheden!

Bekijk de cursus

Cursus Medicatieveiligheid

Na de training Medicatieveiligheid ben je bevoegd om medicijnen uit te delen en toe te dienen. Je krijgt ter voorbereiding op deze cursus een reader en sluit de dag af met een toets.

Bekijk de cursus

Cursus Sondevoeding en katheterzorg

Wil je graag cliënten met sondevoeding of een katheter verzorgen? Ga voor een van de onderdelen of behaal beide vaardigheden in een dag!

Bekijk de cursus