026 - 30 31 610

Cursus BHV

Juist wanneer je in de zorg werkt, ken je het belang van een BHV-certificaat. Misschien draai je regelmatig nachtdiensten of wil je graag alleen op een groep kunnen staan, waarvoor een BHV-certificaat vereist is. Breid je kennis en vaardigheden uit en word breder inzetbaar in jouw werk.

De cursus BHV is afgestemd op jouw werk als zorgprofessional, waardoor je bijvoorbeeld leert hoe je een afdeling met niet-zelfredzame personen ontruimt.

AANMELDEN

Dit leer je

  • Bedrijfsnoodorganisatie opzetten binnen je organisatie
  • Alarmeren volgens de juiste procedure
  • Gevaarlijke situaties herkennen en beoordelen
  • Een afdeling of zorginstelling ontruimen
  • Reanimeren (met en zonder AED)
  • Eerste hulp verlenen

Over deze Cursus

Tijdsduur:

3,5 uur

Locatie:

ToCare Academie, Vlamoven 34 in Arnhem

Datum:

Neem contact met ons op voor de eerstvolgende datum.

Werkwijze: 

Vooraf maak je je de theoretische kennis eigen via e-learning. Op de cursusdag gaan we 3,5 uur aan de slag met het oefenen van de praktijk. Je krijgt alle tools die nodig zijn bij het omgaan met calamiteiten op de werkvloer.

Resultaat:

Na afloop ontvang je een certificaat. Je BHV-certificaat is een jaar geldig. Daarna kun je een herhalingscursus volgen om je certificaat te verlengen.

 

Over de cursus 'BHV'

"Het is sowieso handig om deel te nemen en je BHV-diploma te hebben. De cursus was zeer interessant en ook fijn te volgen. Om mijn geheugen op te frissen heb ik er zeker wat aan gehad. De trainer was goed. Hij nam zijn tijd en legde alles netjes en zorgvuldig uit. "

- Zulema, Persoonlijk begeleider