026 - 30 31 610

Zorgprofessionals

Ben jij op zoek naar een functie in de zorg die past bij jouw agenda, wensen en ambities? Met onze kennis en ervaring binnen de zorg, helpen we je graag met het vinden van jouw ideale baan binnen de zorg!

Bekijk alle vacatures

Dit doen we voor jou

Als jij blij bent met je werk, ben je in staat om de beste zorg te leveren. Het is daarom belangrijk dat het werk bij je interesses en agenda past, maar dat je ook gewaardeerd en gehoord wordt. Wij staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met veel plezier jouw werk kan doen.

Flexibiliteit & zekerheid

Je wilt je eigen agenda indelen, maar iedere maand wel verzekerd zijn van voldoende werk. Bij ons kun je altijd aan de slag, maar je werkt alleen wanneer het jou uitkomt. Samen kijken we naar de beste invulling van jouw planning en zorgen ervoor dat je werkt op plek die bij je past.

Kennis & ervaring

Door te werken op verschillende locaties en met diverse doelgroepen maak je een brede ontwikkeling binnen de zorg door. Daarnaast bieden we je gratis cursussen aan die jou helpen bij je dagelijkse werkzaamheden en je klaarstomen voor de toekomst.

Het draait om jou

Bij ToCare ben je onderdeel van ons team en daarom staan we altijd voor je klaar. We vinden het belangrijk om jou als mens, jouw persoonlijke situatie en je ambities goed te leren kennen. Zo zijn we altijd in staat om met je mee te denken en samen met jou keuzes te maken die het beste bij je passen. Ook organiseren we regelmatig teamuitjes om elkaar beter te leren kennen en proberen we onze secundaire voorwaarden optimaal in te richten voor je.