026 - 30 31 610

Gehandicaptenzorg

De gehandicaptenzorg vraagt om gekwalificeerde, stabiele zorgprofessionals die betrokken zijn en kennis hebben van de verschillende doelgroepen. ToCare zorgt voor voor flexibel inzetbare professionals, die klaarstaan wanneer het nodig is.

Zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg

Zorgprofessionals binnen de gehandicaptenzorg moeten begrip hebben voor de leeftijd, problematiek en levensfase waarin de cliënten verkeren. Ook is het belangrijk dat zij kennis hebben van agressiepreventie, gedrag kunnen herkennen en hierin meebewegen. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat zorgprofessionals in de gehandicaptenzorg ook in staat zijn om ADL-assistentie te verlenen en een tillift te bedienen.

ToCare zorgt ervoor

ToCare heeft ruim 200 zorgprofessionals die specifiek werkzaam zijn binnen de gehandicaptenzorg. Daarom kunnen we op korte termijn, snel en flexibel schakelen. In het belang van de cliënt werken we zoveel mogelijk met vaste teams op locaties. Daar waar nodig organiseren we trainingen rondom thema’s uit de praktijk.

Wij bieden een passende oplossing voor elke zorgsituatie:

  • crisissituaties
  • ondersteuning in de dagelijkse zorg
  • een situatie die om een zorgspecifieke aanpak vraagt

Kwalificaties

Onze zorgprofessionals binnen de gehandicaptenzorg beschikken over de volgende kwalificaties:

  • Sociaal Pedagogisch Medewerkers niveau 3 en 4
  • SPH
  • Specfieke doelgroepen niveau 3 en 4
  • Verzorgende niveau 3
  • Helpende niveau 2

Werkwijze

We stemmen samen goed af wat er nodig is in jullie specifieke situatie. Vervolgens plannen we professionals in op basis van diploma’s, ervaring en affiniteit of zorgen desgewenst eerst voor een kennismaking bij jullie op locatie. Als we duidelijke afspraken hebben gemaakt, dan zorgt onze afdeling Planning altijd snel en adequaat voor een passende invulling van jullie zorgvraag.

Voor professionals

Ben jij op zoek naar een mooie functie binnen de gehandicaptenzorg? We hebben diverse vacatures openstaan voor betrokken professionals en maken graag kennis met je!

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie organisatie of voor jou als professional? Neem dan contact met ons op!