Sinds augustus is ons recruitment-team twee echte toppers – met ruime ervaring in de zorgbranche – rijker: Joyce Vreeswijk en Emma Bos. Beiden stellen zich graag even aan je voor!

Joyce: “Met ruim 12 jaar ervaring in de Gehandicaptenzorg en Geestelijke Gezondheidszorg, hoop ik een mooie bijdrage te leveren aan het recruitmentproces van ToCare. Naast de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4, heb ik de Hbo-opleiding Social Work gevolgd. Sinds 2 augustus ben ik werkzaam als Recruiter. Ik ben ontzettend warm ontvangen en heb het nu al enorm naar mijn zin met de leuke contacten, interessante gesprekken en uitdagende werkzaamheden!”

Emma: “Mijn vorige baan was als Verpleegkundige in het ziekenhuis, in Amsterdam en Amersfoort. Ik heb op vele verschillende afdelingen gewerkt, maar vooral op de afdeling oncologie. Ook heb ik in de ouderen- en thuiszorg gewerkt. 2 augustus ben ik gestart als Recruiter. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging, om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te leren kennen.”

Welkom en veel plezier!

Nieuwe ToCare Zorgprofessionals Joyce en Emma