Elk mens verdient de juiste zorg met de beste begeleiding. Dat staat voor ons als een paal boven water. Daarom is ToCare sinds begin 2023 ook actief in West-Nederland! Hiermee breiden we ons zorgnetwerk – dat voornamelijk de regio’s Gelderland, Overijssel en Utrecht beslaat – uit richting de Randstad. Operationeel manager Veerle Nies neemt hierin het voortouw en vertelt je graag meer. Je leest het in dit interview!  

Werken in de zorg 

Veerle is sinds januari 2023 onderdeel van ons team. En hier zijn we maar wat blij mee! Ze werkt namelijk al ruim twintig jaar in de uitzendwereld en brengt dus flink wat kennis en ervaring met zich mee. Veerle vertelt: “Ik heb bij diverse grote uitzendbureaus gewerkt in verschillende rollen. De laatste zestien jaar was ik voornamelijk actief bij A-merken (Ahold, DHL, GVB).”

“Bij Start People was ToCare-directeur Niels van Dorssen mijn collega en toe hij voor zichzelf begon hielden we contact. Door de jaren heen kwam ik er steeds meer achter dat ik iets wil betekenen voor de maatschappij. Dus de overstap naar de zorgsector is een hele bewuste keuze!” 

Pool van zorgprofessionals 

“In mijn omgeving ken ik een aantal gezinnen met zorgvraagstukken die niet altijd even goed worden opgepakt,” legt Veerle verder uit. “Vaak komt dit door een gebrek aan de juiste mensen. Door deze verhalen groeide mijn behoefte om de zorgsector in te gaan. Ik wil graag mijn steentje bijdragen. Goede zorgprofessionals werven en deze matchen met de juiste zorginstellingen!”  

Op dit moment zijn we bezig met het opbouwen van onze pool in West-Nederland. We ontvangen goede reacties op de vacatures en ik merk dat zorgprofessionals ons ook via via weten te vinden. ToCare onderscheidt zich echt in het persoonlijke contact. Bij ons ben je absoluut geen nummer. Nee, we denken actief met je mee en zorgen dat je op de juiste plek terechtkomt.”  

“Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige activiteiten en kunnen zorgprofessionals cursussen volgen via de ToCare Academie. En kom je langs op kantoor? Dan kennen ook die collega’s je. De onderlinge verbondenheid is groot en nieuw binnenkomen bij ToCare voelt als een warm bad. Zo ervaar ik het zelf ook!” 

Flexibel werken in de zorg in West-Nederland? 

Droom jij van een flexibele baan in de zorg en woon je in West-Nederland? Dan maken we dolgraag kennis! Reageer dus vooral op onze vacatures of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!